over Digno

Wie is Digno

Digno computers is gelegen aan de rand van het dorpscentrum van Haren. Al 22 jaar een betrouwbare partner voor zowel particulier als bedrijf, waarbij een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Wij bieden topmerken aan in onze winkel. Bijgestaan door ons hoog kennisniveau en onze flexibele dienstverlening zijn wij prima in staat de juiste ICT-oplossingen te bieden. LET VOORAL OP ONZE OPENINGSTIJDEN!

Bedrijfsautomatisering / b2b

Digno automatiseert kantoor door de inzet van hardware, software en praktisch talent. We zorgen voor de installatie, implementatie, beveiliging en het beheer. We zien ons graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt.
Digno is inventief. We kijken vooral met gezond verstand naar uw automatiseringsvragen en beschikbaar budget. Want onze ervaring is dat de meest innovatieve oplossingen niet altijd de meest praktische zijn. Daarom zijn en blijven we goed bekend met de meest recente ontwikkelingen in de IT. En onze vraag daarbij is doorgaans simpel: Waar wilt u naar toe, wat heeft u nu, en laat de rest dan maar aan ons over.
Digno startte in 1995 gericht op de verkoop van computers in het MKB. Inmiddels zijn we actief in zorg, handel, techniek, uitzendbranche en onderwijs. Ons dienstenpakket bestaat uit het implementeren en onderhouden van complete computer- en telefonienetwerken.
Onze aanpak: Doen! Kennis van automatisering vormt de basis van elke oplossing. Maar we kijken altijd verder dan het meest voor de hand liggende technische antwoord. Naar wat ├ęcht goed werkt voor u, of wat qua investering voor u beter is. Want juist in die verrassende oplossingen zijn we goed. En dat vinden we ook het mooie aan ons vak.

Medewerkers Digno

Bij Digno werken 2 personen!

Herman Bron

Eigenaar

Erik Deinum

Technisch medewerker Reparatie alle hardware en software en assemblage van nieuwe computers.